Administraties

Falcon Accountants is de deskundige als het gaat om het voeren van uw administratie! Hierbij maken wij gebruik van de meest moderne programmatuur.

Uw administratie verzorgen wij met behulp van Exact Online waarbij wij gebruik maken van Scan en Herken software om de door u aangeleverde administratieve bescheiden zo efficient als mogelijk te kunnen verwerken. Ook de bankrekening van de onderneming kan worden gekoppeld aan de boekhouding zodat alle mutaties altijd direct in de administratie kunnen worden verwerkt.

Behalve de financiele administratie verzorgen wij ook graag uw salarisadministratie. Ook dat doen we met behulp van Exact Online waardoor de salarisadministratie altijd gekoppeld is met de financiele administratie.

Door deze manier van werken waarbij de administratie altijd up to date is kan er ook daadwerkelijk relevante management informatie aan de administratie onttrokken worden. Ook de volgende stap in het totale proces: “het samenstellen van de jaarrekening” kan hierdoor zeer efficient plaatsvinden.