Wie zijn wij

Falcon Accountants richt zich met haar diensten op bedrijven, detailhandel, vrije beroepsuitoefenaars en rechtspersonen, vooral gevestigd in de Randstad. Maar ondernemingen elders in Nederland gevestigd zijn ook van harte welkom bij Falcon Accountants. Met de moderne techniek blijken alle afstanden in Nederland overbrugbaar.

Omdat we ook voor de nodige internationale cliënten werken hebben we een ruime ervaring in “samenwerken op afstand” en zijn ook gewend zo nu en dan te moeten reizen.

Ook voor het begeleiden van startende ondernemers is Falcon Accountants het juiste adres. Wij zijn van mening dat elke (startende) ondernemer baat heeft bij, behoefte heeft aan en recht heeft op een uitstekende administratie, een heldere en inzichtelijke jaarrekening, een optimale fiscale aangifte en een professioneel klankbord.

Wij werken aan uw zaak met een team van enthousiaste collega’s !

SAM_1192

Ons Team

Profile picture
Directeur

Roald Hamer

Roald Hamer is als directeur eigenaar verbonden aan Falcon Accountants. Roald is Registeraccountant en heeft ruim 30 jaar ervaring als accountant in het MKB. Roald heeft naast de algemene kennis en ervaring op het gebied van Accountancy en fiscaliteit specialiseerde kennis en ervaring op het gebied van de transportsector en is ook in het bezit van het ondernemersdiploma voor de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO). Ook heeft Roald veel ervaring op het gebied van het begeleiden van ondernemers in echtscheidingstrajecten.

Teamleider

Rutger Sprangh

Rutger Sprangh werkt als teamleider bij Falcon Accountants. Rutger heeft een enorme kennis van Exact Online en het zo efficiënt en effectief als mogelijk indelen en opzetten van administraties. Rutger heeft een groot aantal klanten in de medische sector en heeft veel kennis en ervaring met het begeleiden van klanten in deze sector inzake hun financiële administratie, loonadministratie, jaarrekeningen en fiscale aangiften.

Personeelszaken

Marita Knoop

Marita is al sinds jaren werkzaam bij Falcon Accountants als secretarieel medewerkster.

Assistent Accountant

Michael Bleeker

Michael heeft een afgeronde MBO opleiding op het gebied van administratie en accountancy. Michael is werkzaam bij Falcon Accountants als assistent accountant.

Laat ons u helpen.

Nieuwsgierig naar iets of gewoon advies nodig? Neem dan contact met ons op.